Informa Energy is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:00 09:00 (60 mins)

Main agenda

Registration and Welcome Coffee

09:00 09:10 (10 mins)

Main agenda

Opening Remarks from the Chair

  • Linda Davis - Director of Strategic Partnerships, The Partnership on Womens’ Entrepreneurship in Renewables (wPOWER)

09:10 09:50 (40 mins)

Main agenda

Don’t Leave Money Behind: A Technical Approach to Improving Ethanol Production

  • Linda Davis - Director of Strategic Partnerships, The Partnership on Womens’ Entrepreneurship in Renewables (wPOWER)

09:50 10:30 (40 mins)

Main agenda

Improving Fermentation Efficiency

Fermentation control and management to increase ethanol production and yield

  • Jonathan Miles - Global Spirits Business Development Manager, LALLEMAND BIOFUELS & DISTILLED SPIRITS, South Africa

10:30 10:45 (15 mins)

Main agenda

Questions

10:45 11:15 (30 mins)

Main agenda

Refreshments break

11:15 11:55 (40 mins)

Main agenda

Energy Integration & Conservation in Distillation Plant.

  • Sandeep Chichbankar - Director - Business Development, Excel Engineers & Consultants

11:55 12:35 (40 mins)

Main agenda

Cutting Edge Technologies to Improve Profitability of an Ethanol Plant

  • Makarand Joshi - AGM, Business Development (Africa), PRAJ Industries Ltd

12:45 13:00 (15 mins)

Main agenda

Questions

13:00 14:30 (90 mins)

Main agenda

Lunch

15:10 15:50 (40 mins)

Main agenda

Kenyan Market Innovation: ATMs for Ethanol Cooking Fuel? Smart distribution technology goes live in Nairobi

  • Sagun Saxena - Co-Founder and Chief Technology Officer, KOKO Networks

15:50 16:00 (10 mins)

Main agenda

Questions

16:00 16:00 (0 mins)

Main agenda

End of workshop