Informa Energy is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
2018 Day 2 - Main Conference
Show Filter
08:30 - 09:00 30 mins
Welcome Coffee
09:00 - 09:05 5 mins
Opening Remarks from the Chair
09:05 - 09:30 25 mins
Malawi: Working Towards a Long-Term Plan for Ethanol as a Fuel for Both Transport and Power
  • Christopher Guta - CEO, PressCane Limited, Malawi
09:30 - 09:55 25 mins
Sudan: Expanding their Sugar and Ethanol Production
  • Hassan Erwa - Corporate Director – Sales and Marketing, Kenana, Sudan
09:55 - 10:20 25 mins
What Opportunities Will the New Sugar Law Present for Uganda?
  • Grace Bunanukye Bwengye - Planner Agriculture, National Planning Authority, Uganda
10:20 - 10:35 15 mins
Questions
10:35 - 11:05 30 mins
Refreshments
11:05 - 11:30 25 mins
Ethanol as the Most Promising Pathway for Sustainable Biofuels in Sub-Saharan Africa
  • Tjaša Bole-Rentel - Bioenergy Programme Manager, WWF
11:30 - 11:55 25 mins
Info
Time to Scale: Cooking with Ethanol Is Ready to Go to Scale in East Africa
  • Harry Stokes - Executive Director, Project Gaia, Inc.

Replacing charcoal and wood fuels

11:55 - 12:20 25 mins
Update on Rollout of Smart Ethanol Cooking Fuel Network in Nairobi
  • Sagun Saxena - Co-Founder and Chief Technology Officer, KOKO Networks
12:20 - 12:35 15 mins
Questions
12:35 - 12:40 5 mins
Chair's Closing Remarks
12:40 - 13:55 75 mins
Lunch
13:55 - 14:00 5 mins
End of Conference
14:00 - 16:00 120 mins
Info
Site visit to Shell Station to see last-mile distribution technology for ethanol cooking fuel in action

Transport and site visit is organised by KOKO Networks.

16:00 - 16:05 5 mins
Back to hotel from site visit