Informa Energy is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:30 09:00 (30 mins)

Main agenda

Welcome Coffee

09:00 09:10 (10 mins)

Main agenda

Opening Remarks from the Chair

  • M.K Balaji - Chief of Party, Deloitte Consulting LLP

09:50 10:30 (40 mins)

Main agenda

Maximising Feedstock Conversion to Ethanol

  • Chris Richards - SVP Sales & Business Development, Lallemand Biofuels & Distilled Spirits

10:30 10:45 (15 mins)

Main agenda

Questions

10:45 11:15 (30 mins)

Main agenda

Coffee Break

11:15 11:55 (40 mins)

Main agenda

Managing and Utilising Vinasse

Recover energy from vinasses through burning or digestion to biogas

How to most efficiently treat the vinasses before and after digestion

  • Rikard Krook - Business Area Manager Renewable Resources , Alfa Laval

11:55 12:35 (40 mins)

Main agenda

Promotion of South-South Technology Transfer: Bioethanol Production from Cassava

  • Supalerk Kanasook - National Project Coordinator, UNIDO Thailand

12:35 12:50 (15 mins)

Main agenda

Questions

12:50 14:00 (70 mins)

Main agenda

Networking Lunch

14:00 14:40 (40 mins)

Main agenda

Industrial Feedstock Solutions to Support the Growing Asian Biobased Economy

  • Paul Twine - Vice President Business Development Asia Region, NexSteppe

14:40 15:20 (40 mins)

Main agenda

Producing Fermentable Sugars From Agricultural Residues

Developing a sugar platform for production of fuel grade ethanol, ‘green’ chemicals and materials and food and feed supplements

  • Sukhraj Soni - Vice President, India Glycols Ltd.

15:30 16:10 (40 mins)

Main agenda

Increasing the Competitiveness of Ethanol by Effective Utilisation of the Coproduced Biomass

Working towards the biorefinary concept of co-products and zero waste

  • Shabbir H. Gheewala - Head - Life Cycle Sustainability Assessment Lab, King Mongkut's University of Technology Thonburi

16:10 16:25 (15 mins)

Main agenda

Questions

16:25 16:40 (15 mins)

Main agenda

Closing Remarks from the Chair

16:30 16:30 (0 mins)

Main agenda

End Of Workshop