Informa Energy is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
08:30 - 09:00 30 mins
Welcome Coffee
09:00 - 09:10 10 mins
Opening Remarks from the Chair
09:10 - 09:40 30 mins
Info
Stay competitive - technologies for ethanol producers to improve production

Improving production efficiency and reducing costs

09:40 - 10:10 30 mins
Producing sugar, ethanol and energy
10:10 - 10:40 30 mins
Info
Yeast developments and yield improvement

Advances in both biotech and non-biotech yeasts
Optimisation, increase throughput and increase yields

10:40 - 10:55 15 mins
Questions
10:55 - 11:25 30 mins
Coffee Break
11:25 - 11:55 30 mins
Info
Cassava-to-ethanol – getting more ethanol yield from the same feedstock

Reducing costs and boosting output
Reducing residual cassava pulp

11:55 - 12:25 30 mins
Advancements in cellulosic ethanol fermentation
12:25 - 12:55 30 mins
Info
Cogeneration economics and technology

Power generation fueled by waste of the sugar production process

12:55 - 13:10 15 mins
Questions
13:10 - 14:30 80 mins
Networking Lunch
14:30 - 15:00 30 mins
Info
Making Profits From Vinasse / Spent Wash

Converting the effluent into valuable by-products            
Vinasse treatment and disposal solutions

15:00 - 15:30 30 mins
Biogas from waste-water of molasses ethanol production to power generation
  • Pipat Suttiwisedsak - Chief Operating Officer / Managing Director , Ekarat Pattana Co., Ltd. - EPC Ethanol, Thailand
15:30 - 15:50 20 mins
Info
Biogas from the waste-water of cassava ethanol production
  • Jakkraphong Sumethchotimetha - Managing Director, Sakol Energy Public Company Limited

Adding value to waste water and wet cake of tapioca starch by producing bio-methane gas as a fuel for vehicles


15:50 - 16:05 15 mins
Questions
16:05 - 16:20 15 mins
Closing Remarks from the Chair
16:20 - 16:25 5 mins
End Of Workshop